Articol în Antreprenoare.ro

Articol în:

Antreprenoare.ro

 

31 ianuarie 2021

Urban Mom Studio…

…se adresează femeii care face totul pentru cei din jurul ei, de dimineața până seara, care aleargă între job, grădiniță sau școala copilului, și care nu găsește timpul necesar pentru ea.

Prin intermediul serviciilor oferite: manichiură, cosmetică, masaj și coafor- avem grijă ca fiecare clientă să beneficieze de o experiență inedită, care să o încarce cu energia necesară pentru a face față noilor provocări. Urban Mom Studio este un salon de înfrumusețare, situat în centrul Bucureștiului, care răspunde perfect cerințelor unei femei active, care are timpul limitat și care printr-o singură vizită la salon, să își poată vopsi părul, să iși facă manichiura și să beneficieze și de un tratament cosmetic.

Afacerea mea in imagini

 

Cum au fost anii 2020 și 2021 pentru afacerea ta?

Acest nou business l-am demarat chiar la finalul anului trecut, deci pot spune cu bucurie ca pandemia nu a adus numai momente dificile, ci și momente frumoase.

 

Te-ai gândit cum va funcționa în 2022 afacerea ta? Vei schimba strategia de business?

Fiecare an vine cu noi provocări, dar, într-adevăr, pandemia a schimbat puțin lucrurile. Ce înseamnă pentru mine acest lucru? Faptul că business-urile trebuie tratate cu maximă atenție, astfel încât acestea să se adapteze noii realități.

 

Ce obiective ai pentru acest an?

Dorința mea este ca Urban Mom Studio să devină salonul care va răspunde cerințelor fiecărei femei antreprenor, femeii active care jonglează între viața profesională și viața de familie.

 

Ai planificat deja tot ce dorești să realizezi cu afacerea ta în acest an?

Pot să spun că mi-am stabilit obiectivele pentru acest an, știu ceea ce îmi doresc sa obțin, dar doar în linii mari, pentru că dacă m-a învățat ceva pandemia, este că un adevărat antreprenor trebuie să aibă abilitatea de a se inventa în permanență pentru a face față provocărilor și că nu poate fi planificat chiar totul.

 

Accepți ideile neconvenționale în afaceri? Daca da, ce fel de idei?

Îmi place ideea de a fi înaintea celorlalți cu o idee, cu un concept, însă nu este deloc ușor. Sincer, nu consider că este absolut necesar sa fii un pionier într-un anumit domeniu, însă este cu adevărat necesar să depui toate eforturile necesare pentru a fi cel mai bun în respectivul domeniu.

 

Ai simțit în perioada aceasta că trebuie să găsești metode pentru a fi mai eficientă?

Cu toții am simțit această nevoie și nu doar în ceea ce privește business-ul. Mi-am asumat niște riscuri, dar mă bucur pentru acest lucru.

 

Obiectivele pentru anul acesta sunt construite SMART sau SMARTER?

Este necesar ca ele să fie SMARTER de la an la an, nu? 🙂

 

Care crezi că ar trebui să fie modificările pe care să le aducem în stabilirea obiectivelor de business pentru anul acesta?

Cu toții trebuie să înțelegem faptul că fără integrarea marketing-ului online în business-ul nostru, acesta nu mai poate continua. Pandemia a venit cu o oportunitate fantastică și ne-a făcut sa înțelegem, cel puțin pe unii dintre noi, că oricât de bun ar fi un produs, oricât de bine ai presta un serviciu, dac[ nu știe nimeni, efortul tău este inutil.

 

Cât de flexibilă și adaptabilă vrei să fii?

Sunt o persoană destul de activă și, în general, acționez bine în situații tensionate, deci consider că mă pot adapta destul de ușor la noi provocări.

 

Ce metode folosești pentru ca angajații tăi să se adapteze acestor obiective?

Încercăm să gândim fiecare serviciu oferit din prisma clientului, cum să facem ca experiența de care beneficiază acesta să fie una cât mai plăcută. Cu alte cuvinte, încercăm să tratăm clienții așa cum ne-ar plăcea nouă sa fim tratați și atunci totul devine mult mai clar pentru întreaga echipă.

 

Ce instrumente folosești pentru ca angajații tăi să fie productivi?

Chiar dacă eu am preluat acest business de puțin timp, angajații salonului sunt adevărați profesioniști, care își cunosc foarte bine domeniul, aflat într-o permanentă schimbare.

 

Dacă ar fii să faci o previziune legată de anul 2022, crezi că va fii un an mai bun pentru tine și afacerea ta?

Sunt, în general, o persoană optimistă, dar sunt conștientă că va fi nevoie de mult efort pentru a ajunge unde îmi doresc.

 

Ce provocări îți aduce 2022?

Provocările presupun oportunități de a găsi soluții, deci este exact ceea ce mi-am dorit când am ales antreprenoriatul.

 

Care sunt proiectele tale de viitor?

Pe plan profesional, îmi doresc ca salonul Urban Mom Studio să devină un nume puternic în domeniul beauty, iar pe plan personal, îmi doresc să călătoresc cât mai mult, acest lucru mi-a lipsit mult anul trecut.

 

Ce cărți citești? Ne recomanzi o carte pe care ai citit-o recent?

De fiecare dată când trec prin momente tensionate, ca să mă încarc cu energia de a merge mai departe și pentru a găsi soluțiile pe care le caut, revin la cartea Descoperă-ți propriul DE CE de Simon Sinek. O recomand cu mare drag tuturor.

 

Originalul articolului a fost publicat aici.