Coafor

Urban Mom Studio

Coafor

Urban Mom Studio

Se știe: fie ca mergi la birou, la un eveniment sau la plimbare, bineînțeles că sunt șanse mari să te gândești la aspectul tău: la machiaj, la coafură sau la ținută. Cu siguranță, frumusețea vine din interior, dar uneori chiar avem nevoie de un ajutor extern care să contribuie la starea noastră de bine și să ne armonizeze interiorul cu exteriorul.

 

Trucurile de înfrumusețare, fie ele mici sau mari, îți cresc stima de sine, moment în care ai siguranța că te descurci, orice ai întâmpina în această zi.

 

Un aspect esențial, atunci când vorbim despre coafură, este faptul că vom acorda atenție la: culoarea părului, stilurile și tonurile care te pun în valoare, fizionomia, culoarea tenului, dar și personalitatea ta, influențele din modă, ocupația ta și evenimentul pentru care te pregătești.

 

De aceea, specialiștii noștri știu că cel mai important este să găsească stilul care ți se potrivește cel mai bine, iar rezultatul final va reieși în urma discuției individuale, cumulată cu expertiza hair-stylist-ului.

 

Ideile proaspete sunt mereu în meniul nostru, pe care dorim să ți le oferim cu multă înțelegere. Nu îți impunem ideile noastre și nu îți subestimăm părerile. Ce facem, în schimb, este să îți redăm frumusețea naturală – aceea care să se vadă și dimineața când te dai jos din pat, nu doar după ce te aranjezi.

Oriunde ai de mers și orice ai de făcut, misiunea noastră este împlinită atunci când ție îți place de tine în orice moment! Consultă instant lista noastră de prețuri coafură! sau mergi la lista generală de prețuri. Vei avea doar surprize plăcute. Sau fă-ți direct o programare apăsând pe buton 🙂

Se apropie ziua unei ființe dragi și nu știi ce să-i oferi?