Frizerie

Urban Mom Studio

Coafor

Urban Mom Studio

Teoria, dar și practica, ne spun că părul se așază bine dacă este tuns bine. Știm că nu ai mult timp să investești în fața oglinzii și poate nici îndemânarea necesară să manevrezi periile și uscătorul ca la salon. La Urban Mom Studio, vorbim deschis despre ce îți dorești și cum putem face ca părul tău să arate excelent.

 

Un tuns realizat în mod corespunzător îți va pune în evidență trăsăturile și va acoperi zonele pe care nu vrei sa le expui (poate o frunte înaltă sau un maxilar puternic). De aceea, tunsoarea trebuie să fie aleasă cu mare grijă și împreună cu stiliștii noștri, care te vor ajuta să arăți senzațional, indiferent dacă ai parul scurt, mediu sau lung.

 

Ne angajăm să combinăm ideile tale cu expertiza noastră pentru ca, atunci când te ridici de pe scaun, să te simți cu adevărat puternică, frumoasă și foarte fericită cu tine!

 

Secretul celei mai reușite tunsori este o vizită la noi! Te așteptăm! Consultă instant lista noastră de prețuri pentru frizerie, sau mergi la lista generală de prețuri. Vei avea doar surprize plăcute. Sau fă-ți direct o programare apăsând pe buton 🙂

Se apropie ziua unei ființe dragi și nu știi ce să-i oferi?