Masaj

Urban Mom Studio

Masaj

Urban Mom Studio

Dacă întrebi o femeie ce-și dorește cel mai mult pentru relaxare, atunci în mod cert, masajul ocupă un loc de frunte! Și aceasta, pe bună dreptate. De mii de ani masajul se menține în topul preferințelor.

 

Ai nevoie de un masaj bine făcut (așa, cât să simți că îți ia nu doar încordarea, ci și toate problemele de pe umeri). El va crea o stare de relaxare a întregului organism. Ai nevoie de masaj pentru relaxare, dar și pentru eliminarea eficientă a toxinelor, pentru a scădea presiunea sângelui, a reduce intensitatea crampelor și durerilor musculare și a îmbunătăți procesul de digestie.

Așa încât te așteptăm cu un masaj terapeutic, cu pietre vulcanice, drenaj limfatic, anticelulitic și reflexoterapie – alegem ce ți se potrivește, pentru că știm câtă nevoie ai de acest moment de refacere, adresat numai ție. Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj, sau mergi la lista generală de prețuri. Vei avea doar surprize plăcute. Sau fă-ți direct o programare apăsând pe buton 🙂

Serviciile noastre de masaj

Masajul terapeutic

Beneficiile masajului terapeutic

Masajul oferă abordarea non-invazivă, bazată pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca. Iată care sunt beneficiile masajului terapeutic, efectuat în mod regulat:

– intensifică circulația, iar organismul furnizează mai mult oxigen și substanțe nutritive în țesuturi și în organele vitale;
– stimulează fluxul limfatic și sistemul natural de apărare al organismului;
– intensifică circulația sangvină la nivelul sistemului circulator și a celui limfatic;
– relaxează mușchii suprasolicitați;
– reduce spasmele și crampele;
– crește flexibilitatea articulațiilor;
– reduce perioada de recuperare, ajută la pregătirea pentru antrenamente intense pentru persoanele cu activitate fizică intensă;
– eliberează endorfine, aceste analgezice naturale ale corpului, masajul terapeutic fiind utilizat în cazul unor boli cronice și în urma intervențiilor chirurgicale pentru a controla și calma durerea;
– îmbunătățește flexibilitatea și scade disconfortul în cazul pacienților care suferă de dureri minore de spate;
– implică exerciții fizice si de stretching pentru mușchii atrofiați.

Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj!

Masajul cu pietre vulcanice

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice

– este un masaj de reechilibrare, astfel că toate simțurile sunt activate și echilibrate;
– scade mult mai repede tensiunea musculară, întrucât masajul cu roci vulcanice încălzește pielea, astfel încât permite absorbția uleiului de masaj utilizat în timpul masajului, încălzește și pregătește mult mai bine musculatura, astfel se lucrează un nivel mai profund al sistemului muscular;
– aduce beneficii stării tale de sănătate, întrucât odată cu aplicarea pietrelor vulcanice, acestea acționează acolo unde corpul are nevoie. Datorită creșterii circulației sângelui prin piele, se realizează procesul de detoxifiere a ficatului și a rinichilor, acestea generând echilibrul necesar organismului.
– masajul cu pietre vulcanice este reconfortant.

Cea mai întâlnită piatră utilizată în terapia cu roci calde este bazaltul. În funcție de zona unde se aplică, aceste roci au forme și dimensiuni diferite, cu rol de eficientizare a terapiei. Conținutul ridicat de fier, magneziu și alte elemente ale acestor pietre, mărește capacitatea de a atinge, menține și transmite o căldură constantă pe o perioadă mare de timp, fiind reconfortantă și revitalizantă.

Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj!

Drenajul limfatic

Beneficiile drenajului limfatic

Pentru că pune în mișcare limfa, drenajul limfatic ajută la accelerarea eliminării toxinelor și a procesului prin care organismul se regenerează, efectele sale pozitive fiind multiple:
– asigură o regenerare și o protecție eficientă a organismului, datorită faptului că limfa circulă mai bine. Practic, reziduurile aflate în spatiile interstițiale se evacuează mai rapid, iar sistemul tău imunitar devine mai puternic și este mai eficient în lupta împotriva virușilor sau bacteriilor;
– ajută la relaxarea mușchilor;
– elimină retenția de apă, reducând aspectul de picioare umflate;- ajută la îmbunătățirea fermității pielii;
– ajută la reducerea celulitei, fiind o modalitate foarte bună de remodelare corporală. Practic, sângele este bine oxigenat, iar pielea își recapătă elasticitatea și aspectul plăcut;
– contribuie la stimularea digestiei, datorită faptului că masajul abdominal ajută la punerea în mișcare a tractului digestiv, susținând funcționarea corectă a acestuia;
– reduce inflamația generată de efort, de o accidentare, sau cea rezultată ca urmare a unei intervenții chirurgicale. Excesul de lichide este eliminat mai repede datorită drenajului, fapt care previne sau ameliorează inflamația țesuturilor și calmează durerea.

Responsabilitatea noastră este maximă. Se știe că atunci când drenajul limfatic manual este efectuat corect, de către terapeuți calificați, precum cei din echipa Urban Mom Studio, acest masaj nu este urmat de complicații sau efecte adverse. Există, însă, și situații în care pot apărea amețeli, dureri de cap și musculare, echimoze (vănătai), erupții cutanate sau senzație de oboseală.

Contraindicațiile și complicațiile drenajului limfatic
O precauție aparte se recomandă la persoanele care suferă din cauza unor boli ale sistemului limfatic sau vascular. Acestea este bine să consulte medicul specialist înainte de efectuarea ședințelor de masaj limfatic. De asemenea, recomandarea este valabilă și pentru pacienții cu boli oncologice, pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează.

Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj!

Masajul anticelulitic

Beneficiile masajului anticelulitic

O alimentație dezorganizată, bazată pe grăsimi animale, dar și un stil de viață dezordonat și care predispune la stres, plus eventualele dezechilibre dintre estrogen si progesteron, generează formarea celulitei, o problemă care ne deranjează pe multe dintre noi.
Una dintre cele mai eficiente, dar și mai plăcute remedii împotriva celulitei este masajul anticelulitic simplu sau cu bambus. Tehnicile speciale ale masajului anticelulitic stimulează suplețea și elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate, totodată activând circulația sângelui.

Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj!

Reflexoterapia

Beneficiile reflexoterapiei

În prezent, reflexoterapia este cunoscută și utilizată în multe țări ale lumii ca o formă de terapie executată prin tehnici speciale pentru a reechilibra circulația sangvină, limfatică și energetică.
Reflexoterapia poate fi integrată ca terapie de vindecare sau ca metodă de prevenire a bolilor, întrucât cu ajutorul ei se pot detecta dezechilibrele în corp înainte de manifestarea afecțiunii respective.
Reflexoterapia sprijină organismul să se vindece singur, îl detoxifică, îl relaxează, îl echilibrează și îi conferă o stare de bine, adică exact ceea ce ne dorim pentru tine.

Consultă instant lista noastră de prețuri pentru masaj!

Se apropie ziua unei ființe dragi și nu știi ce să-i oferi?