Ziua-ta-magică cu Andreea Popescu si Ana Roșca

Articol în:

Revista Famost

 

12 Mai 2022

Ziuatamagica este un proiect dedicat consilierii vestimentare si serviciilor de infrumusetare, mai ales ca cele 2 servicii complementare sunt din ce in ce mai apreciate atat de antreprenori, dar si de persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul companiilor.

Pentru ca suntem convinsi ca va intrebati ce presupune mai exact ziuatamagica, vom dezbate acest subiect cu Andreea Popescu & Ana Rosca, fondatoarele proiectului. Ana este omul din spatele salonului de infrumusetare Urban Mom Studio, care se doreste a fi o oaza de liniste si relaxare in centrul capitalei;
Andreea este consultant de imagine prin intermediul proiectului ei, Andreea Details, si are o rubrica lunara la noi, in revista, “Detalii de stil”, unde o regasiti in fiecare luna cu idei de styling si tendinte ale sezonului.

Cum v-ati gandit la proiectul ziuatamagica si de unde ati avut aceasta idee?
Andreea: Am inceput acest proiect de la ideea ca putem oferi un instrument util pentru toate femeile care simt nevoia de o schimbare de imagine, avand in vedere ca traim intr-o perioada in care multi ne-am mutat in online cu proiectele noastre, unde este nevoie de o imagine bine structurata si aferenta profesiei noastre.

Ana: Am pus bazele acestui proiect, #ziuatamagica intrucat am primit multe solicitari in acest sens din partea persoanelor care ne treceau pragul. Multe femei participa la evenimente de networking, la intalniri cu clientii, au nevoie de fotografii pentru aparitii in reviste si atunci au nevoie de o imagine care sa reflecte cat mai bine personalitatea lor, deci proiectul nostru nu face altceva decat sa scoata in evidenta atuurile fiecarei femei care alege sa beneficieze de aceste servicii.

Ce reprezinta acest serviciu pe care il oferiti in cadrul acestui proiect, ziuatamagica?
Andreea: Clienta se programeaza pentru acest serviciu la salon, unde va beneficia de o schimbare a imaginii, plecand de la coafura, manichiura, si finalizand cu detalii de stil vestimentar si consiliere de imagine, care o vor ajuta de-a lungul carierei profesionale.

In salon vin multe antreprenoare, care sunt convinsa ca vor apela la acest serviciu, #ziuatamagica, in vederea construirii unei imagini remarcabile in acest an.

Cum pot beneficia persoanele doritoare de acest serviciu de stil vestimentar & beauty, ziuatamagica?
Ana: Cum spunea si colega mea, cele care isi doresc sa beneficieze de acest serviciu, trebuie doar sa ia legatura cu salonul Urban Mom Salon, mentionand ca doresc sa achizitioneze serviciul oferit cu ajutorul programului #ziuatamagica.

Ne puteti spune cateva cuvinte despre salonul Urban Mom Studio?
Ana: Salonul este amplasat central si beneficiaza de un spatiu generos, astfel incat raspunde foarte bine cerintelor de siguranta atat de importante in aceasta perioada dificila pe care o parcurgem. Echipa este absolut fantastica, personalul avand multa experienta in domeniu, astfel ca serviciile Urban Mom Studio raspund celor mai exigente cerinte de calitate. Salonul ofera servicii de manichiura, coafor, cosmetica si masaj, dar ceea ce face diferenta fata de celelalte saloane din zona este faptul ca femeile se simt aici in largul lor, practic, suntem ca o familie, vorbim deschis si relaxat despre orice subiect, putem spune ca facem networking la un alt nivel 😊. Ne stim povestile de viata, ne oferim sfaturi, astfel ca momentele petrecute in cadrul salonului incarca cu energie clientele, le ofera starea de bine necesara pentru ca acestea sa poata face fata provocarilor de zi cu zi. Stim cat de agitat este ritmul unei zile de lucru, asa ca facem tot posibilul ca atunci cand clienta a ajuns la noi la salon sa poata beneficia de cat mai multe servicii in acelasi timp.

Ce rol are consultantul de imagine in cariera unui profesionist?
Andreea: Dupa cum stiti, imaginea este un element foarte important atunci cand suntem un profesionist.
Consultantul de imagine este cel care indica directia stilistica, privind vestimentatia pe care trebuie sa o alegem atunci cand ne prezentam in societate.

Mie imi place sa spun ca “stilul vestimentar este cartea mea de vizita”. Inainte sa povestesc despre mine sau despre job-ul meu, stilul meu este cel care iese in evidenta si reflecta personalitatea. Prin urmare, cu ajutorul programului #ziuatamagica, imi doresc sa ajut persoanele sa-si construiasca un stil vestimentar aferent personalitatii lor si care sa fie o carte de vizita vizuala.

Ce le recomandati cititoarelor Famost?
Andreea: Sa incerce acest serviciu, #ziuatamagica, si daca le-a placut sa-l recomande si unei prietene, sub forma unui cadou fain, pentru o persoana draga.

Ana: Asa cum a spus si Andreea, le asteptam cu drag la salon, unde pot incerca acest serviciu, pe care noi il recomandam cu mare caldura. Le asteptam cu o cafea buna si cu o atmosfera prietenoasa, cele 2 ingrediente magice ale echipei Urban Mom Studio. #ziuatamagica este momentul tau de relaxare si liniste si care iti poate oferi consilierea vestimentara de care ai nevoie pentru a raspunde provocarii oricarui moment din viata ta profesionala.

 

Originalul articolului a fost publicat aici.